Vállalatirányítási szimulációs tréningünk hasznos eszköz vállalati célok megvalósításában

1) Segít a vállalkozás működését megérteni azoknak, akik a vállalat eredményességéért, az erőforrások felhasználásáért és költséggazdálkodásért felelősek, és át kell látniuk, hogy a területükön meghozott vagy éppen nem meghozott döntéseik miként befolyásolják a saját, illetve a többi vállalati részterület eredményét, és ezáltal a vállalat profitját.

2) Szervezeti változások esetén a változási folyamatok támogatásaként is alkalmazható. Egy vállalat teljes vagy részterületeinek átszervezése, vezetőváltás,új célok, új metodikák, új termékek bevezetése.  A tervezett változások hatásai átélhetők, megérthetők lesznek. Így a változások megvalósításakor a vállalat munkatársainak azonosulása a változási folyamattal és az ezeket irányító vezetőkkel, a változásban való részvételi hajlandóságuk jelentősen megnő.

3) Azon munkatársaknak is ajánlottakik nem, vagy csak igen csekély vállalatgazdasági ismerettel rendelkeznek; akiknek nincs vállalatirányítási gyakorlatuk, de feladataik elvégzéséhez szükséges, hogy alaposabban ismerjék, alkalmazzák a vállalati gazdasági-pénzügyi összefüggéseket a nyereséges gazdálkodás érdekében.

 

Mi az, ami a vállalatirányítási szimuláció során – többek között – elsajátítható?

  • Árbevétel növelésének, költségek csökkentésének és a vállalati profit fokozásának eszközei;
  • Az alkalmazottak gyorsabban, jobban fognak tudni azonosulni vezetőikkel és a vállalatvezetés döntéseivel;
  • Hatékonyabb lesz a vállalati kommunikáció, mindenki egy nyelvet fog beszélni;
  • Erősödik a csapatszellem;
  • A dolgozók motivációjának megértése, kezelése
  • Cash-flow megértése