A képzés sokéves ausztriai tapasztalatokon alapszik.

A heureka képzés már több mint 13 éve nagy sikerrel működik Ausztriában, eddig nagyjából 5000 résztvevő bővítette gazdasági ismereteit vele. Egyetemeken is alkalmazzák, tanulmány is született róla. Évente átlagosan 35-40 szimulációt bonyolítunk le.

Tassy Róbert, vállalatgazdasági szakértő

Róbert több évtizede nagyvállalatok különböző szervezeti egységeinek vezetőjeként dolgozik a legkülönbözőbb iparágakban. Vállalatirányítással és –talpraállítással kapcsolatos tapasztalata széleskörű és munkáltatói által elismert képessége, melyet a szimuláció során rendszeresen megoszt egy-egy példával, esettanulmánnyal, így segítve a szimulációban résztvevők fejlődését. Üzemgazdasági tanulmányait Németországban alapozta meg, majd a Közép- és Kelet-Európai régióban dolgozott gazdasági vezetőként, reorganizációs szakértőként nemzetközi vállalatoknál. Trénerként segít érhetővé tenni minden résztvevő számára az alapvető üzemgazdasági összefüggéseket, a vállalat sikerének kulcsait. Segít felszínre hozni esetenként ki nem mondott, vagy nem igazán világos vállalati problémákat, és persze megfelelő megoldásokat is javasol. Lételeme a változások pozitív kihasználása és mások motiválása, hogy ki-ki a számára legalkalmasabb munkakörbe kerülhessen, felismerve egy-egy munkatárs készségeit és képességeit.

 

Werner Schweitzer, okleveles üzemgazda
www.sic-consulting.com

Sokéves felsővezetői és vállalkozói tapasztalattal rendelkezik gazdasági területen. Erőssége a stratégiai gondolkodás, vállalati összefüggések felismerése, mutatók elemzése. A s.i.c-consulting alapítója és vezetője, a [!]HEUREKAszülőatyja. Szívesen dolgozik trénerként, fontos számára a közvetlen kapcsolat a résztvevőkkel, ami új fejlesztések, megoldások forrása.